Vloženo: 3. 7. 2016 Číslo dotazu: 3281

Dobrý den, v posledních dvou měsících se mi v životě dost přitížilo, jedna věc k druhé a vše se spolu spojuje a já to přestávám zvládat, k tomu všemu se přidaly experimenty s drogama a to moji situaci poměrně dost zhoršuje.
Chci se zeptat na váš nazor a za případné pomocné řešení bych Vám byla vdečná.
Vím, že aby bylo možné mi nějakým způsobem poradit musíte vědět podrobnější informace o situaci.
Bylo by možné se ještě zkontaktovat poVaší odpovědi?
Mockrát děkuji

Odpovídá Jana Marečková (7. 7. 2016)

je určitě dobře, že jste se včas rozhodla řešit komplikovanou životní situaci a obrátit se na odbornou pomoc. Naše Právní poradna A.N.O. vám může nabídnout bezplatné osobní konzultace a poradenství s právníky-advokáty v souvislosti s řešením právních aspektů vašich problémů. Na osobní konzultaci se můžete telefonicky objednat na číslech 736 760 701; 222 582 932, pokud je pro vás do Prahy daleko, lze se poradit i prostřednictvím e-mailu ppano@asociace.org
Pokud se týče poradenství v oblasti léčby a terapie závislostí a obtíží s nadužíváním návykových látek či zdravotních komplikací, je vhodné se obrátit na nejbližší kontaktní centrum ve vašem regionu, kde budou mít dobře zmapovánu aktuální síť odborné adiktologické pomoci a jistě vám optimální zařízení doporučí. Adresář kontaktních center v ČR s vyhledáváním dle regionů naleznete na